ΠΌΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

 • από
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ; Πολύ από εσάς καθημερινά αναρρωτιέστε για το κόστος της μετακόμισης και κατά πόσο μια μετακόμιση είναι ακριβή ή φθήνή διαδικασία. Η εταιρεία μας Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας” στη Θεσσαλονίκη, είναι εδώ για να απαντήσουν σε κάθε σας απορία σχετικά με τις μετακομίσεις.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Τι χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία;

Οι μεταφορικές εταιρείες στη θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα σε χρεώσουν τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς για την μετακόμιση σου ή με την μεταφορά των αντικειμένων σου. Καλό είναι αρχικά να ξεχωρίσουμε αυτές τις δύο έννοιες γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι η μετακόμιση και η μεταφορά σημαίνει το ίδιο, ενώ οι διαφορές τους είναι τεράστιες τόσο στην σημασία τους αλλά και στο κόστος της κάθε υπηρεσίας.

Τι είναι η μετακόμιση;

Η μετακόμιση είναι η διαδικασία που τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει όλα τα στάδια που χρειάζονται για να μεταφερθεί ένα ολόκληρο νοικοκυριό, ένας επαγγελμαμικός χώρος ή μια φοιτητική κατοικία από μια περιοχή σε κάποια άλλη, ή σε κάποιον όροφο, ακλομα και σε διαφορετική πόλη. Η μετακόμιση έχει κάποια στάδια, η αλλιώς έχει αρχή και τέλος. Ξεκινάει από το πακετάρισμα των μικροαντικειμένων, την αποθήλευση ρούχων και λευκών ειδών, το ξεμοντάρισμα των επίπλων, την αποσύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών και το αμπαλάρισμα τους για σωστή και ασφαλή μεταφορά.

Οι μετακομίσεις γίνονται από μεταφορικές εταιρείες με φορτηγά μεταφοράς και ανυψωτικά μηχανήματα για να γλιτώσετε και χρόνο και χρήματα αλλά και να αποφύγετε κινδύνους ζημιών και τραυματισμών.

ΟΙ Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας με πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα είναι δίπλα σας καθημερινά για να σας εξυπηρετήσουν,, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και πάντα με άψογη εξυπυρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τι είναι η μεταφορά;

Με την έννοια μεταφορά, εννοούμε την διαδικασία όπου η μεταφορική εταιρεία, παραλμβάνει από την είσοδο της πολυκατοικίας σας όσα πράγματα, κουτιά, συσκευές και έπιπλα θέλετε να μεταφέρετε τα φορτώνει στο φορτηγό των μεταφορών και τα μεταφέρει στην διεύθυνση που θα ορίσετε εσείς. Στην ουσία αυτό που χρειάζεστε για την μεταφορά είναι το όχημα που θα μεταφέρει τα υπάρχοντα σας. Χωρίς να δεσμεύσετε υπαλλήλους και προσωπικό της εταιρείας.

Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη;

Το κόστος μια μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη ή το ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ εξαρτάται από κάποιους παράγοντες όπως:

 • Τι θα μεταφέρετε;
 • Πόσα πράγματα έχετε;
 • Είναι κατοικία ή επαγγελματικός χώρος;
 • Πρόκειται για μετακόμιση ένος φοιτητή ή ολόκληρης οικογένειας;
 • Χρειάζεται αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, όπως κουζίνα και πληντύρια;
 • Πρέπει να ξεμονταριστούν τα έπιπλα;
 • Σε ποιον όροφο είστε;
 • Σε ποιον όροφο θα μετακομίσετε;
 • Θα χρειαστεί ανυψωτικό μηχάνημα;
 • Έχει ασανσέρ η πολυκατοικία σας;
 • Που βρίσκετε ο προορισμός σας;

Όλα τα παραπάνω είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που επιρεάζουν το κόστος της μετακόμισης.

Μετακόμιση από 40€

Και όμως ισχύει, στις “Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας” η απάντηση στην ερώτηση “ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ” είναι απλή και κατανοήτη, γιατί οι τιμές που κοστολογούμε μια μετακόμιση ξεκινάνε από 40€ και φυσικά ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, το κόστος αυξάνετε.

Για παράδειγμα μια φοιτητική μετακόμιση που κάποιος φοιτητής μένει σε μια γκαρσονιέρα και έχει να μεταφέρει ένα γραφείο, ένα κρεβάτι, ψυγείο και κουζίνα και όσα πράγματα βιβλία και ρούχα είχε θα πληρώσει 40€ για την μετακόμιση του εντός της Θεσσαλονίκης. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αν θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη περιοχή θα πληρώσει πολλά παραπάνω χρήματα.

Το ίδιο ισχύει και σε μια οικογένεια, η σε κάποιον που ίσως να μένει μόνος του αλλά να μένει σε ένα σπίτι 80τμ και να έχει πλήρως επιπλωμένο κάθε δωμάτιο.

Κάθε φορά που θα αναρωτιέστε “ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ” κάντε έναν πρόχειρο υπολογισμό στις απαιτήσεις σας , οργανώστε τους χώρους και τα αντικείμενα σας και έπειτα επικοινωνηστε με την μεταφορική εταιρεία για να σας δώσει οικονομική προσφορά.

Κόστος μετακόμισης και Χρόνος

Ένας άλλος παράγοντας που καθορίζει την τιμή της μετακόμισης είναι ο χρόνος. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν αποφασίσετε και να αναλάβει η μεταφορική εταιρεία εξ’ολοκλήρου την μετακόμιση σας, σημαίνει πως το προσωπικό θα έρθει στο χώρο σας και θα αναλάβει όλο το πακετάρισμα και το αμπαλάζ σε κάθε δωμάτιο. Επομένως μια μετακόμιση μπορεί να διαρκέσει ανάλογα με τα δωμάτια και τα αντικείμενα, από μία δύο ώρες εώς και μια δύο μέρες. Ανάλογα λοιπόν με τις ώρες που απασχοληθεί το προσωπικό θα κοστολογηθεί και η δουλειά τους.

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη περίπτωση, για παράδειγμα αν ένα ζευγάρι μετακομίζει από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, και όλα τους τα έπιπλα και οι συσκευές δεν γεμίζουν πλήρως ένα φορτηγό, μπορούν να μισθώσουν αποκλειστικά το φορτηγό και να δρομολογηθεί απευθείας στην πόλη του προορισμού ή να συννενοηθούν με την εταιρεία, μήπως υπάρχει και άλλο δρομολόγιο για την συγκεκριμένη περιοχή για να εξοικονομοήσουν περισσότερα χρήματα.

Πόσο κοστίζει και πόσο χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία;

Συνοψίζοντας λοιπόν, καταλήγουμε πως μια μεταφορική εταιρεία κοστολογεί την μετακόμιση ανάλογα μς το τι θα μετακομίσει, ποιος είναι ο προορισμός του, αν υπάρχουν εύθραστα και ογκώδη αντικείμενα, αν χρειάζεται απλή μίσθωση οχήματος ή η μετακόμιση αναλαμβάνεται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία και αν χρειάζεται ανυψωτικό μηχάνημα.

Χρειάζεται η μισθωση φορτηγου η παρεχεται;

Η μίσθωση φορτηγού είναι σήμαινει μεταφορά και όχι μετακόμιση. Πλέον λόγω του χαμηλού κόστους μετακόμισης, οι περισσότεροι επιλέγουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και όχι απλή μεταφορά. Αν παρ’ολά αυτά χρειάζεστε μόνο την μεταφορά, αυτό που σας χρεώνει η μεταφορική εταιρεία είναι την μίσθωση του φορτηγού. Πριν προβείται όμως σε αυτήν την επιλογή, βεβαιωθείτε πως έχετε αρκετά χέρια για να σας βοηθήσουν και αρκετό χρόνο για να πακετάρετε σωστά και να οργανώσετε όλα σας τα πράγματα.

Όλα τα παραπάνω είναι μερικές απαντήσεις στις απορίες σας, αν εσείς χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παπάφη 54,54639 Θεσσαλονίκη
t: 2310 85 66 88 | 2310 50 17 90
Wind: 6974 773 596 | What’s up: 6970 483 744
 info@metafores-metakomisis-thessaloniki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *