Συσκευασία

Συσκευασία-Αμπαλάζ

συσκευασία

Για την σωστή και με ασφάλεια μεταφορά και μετακόμιση των συσκευών σας και των επίπλων σας σας προσφέρουμε την συσκευασία και τα υλικά πακεταρίσματος με κάθε υπηρεσία μετακόμισης.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, για να αποφύγετε κάθε πιθανότητα φθοράς στις συσκευές σας και στα έπιπλα σας.

Προσφέρουμε υλικά για να πακετάρετε με ασφάλεια τα πράγματα σας όπως ταινίες ασφαλείας, χαρτόνια για αμπαλάζ μεγάλων επίπλων, αεροπλάστ για εύθραυστα αντικείμενα, και ότι χρειάζεστε για την συσκευασία και το αμπαλάζ.

Πακετάρισμα συσκευασία και μετακόμιση

Έχετε φτάσει το τελικό σημείο και δεν ξέρετε τι να αποθηκεύσετε και που; Με ποιο τρόπο να ξεκινήσετε το πακετάρισμα και την συσκευασία; Τότε εμπιστευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις.

Εσείς καλέστε μας και οι έμπειρη ομάδα μας, θα αναλάβει το πακετάρισμα και την συσκευασία επίπλων, μικροσυσκευών,ρούχων και μιρκοαντικειμένων σε ελάχιστο χρόνο και συνέπεια, οργάνωση και μεγάλη διακρητικότητα.

Μεταφέρετε όλα σας τα πράγματα με ασφάλεια στον προορισμό τους.Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε με την συσκευασία και την μετακόμιση είναι:

  • Αποσύνδεση και σύνδεση των συσκευών
  • Αποσύνδεση και σύνδεση των επίπλων
  • Αποσύνδεση και σύνδεση των κλιματιστικών
  • Αποσύνδεση και σύνδεση των φωτιστικών
  • Συσκευασία και πακετάρισμα μιρκοαντικείμένων
  • Ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες για μεταφορά ρούχων χωρίς να διπλώνονται και να τσαλακώνουν.


Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο  2310 85 66 88, 2310 50 17 90, 6974 773 596,  6970 483 744

για δωρεάν εκτίμηση και υπολογισμό κόστους.