Μετακόμιση Θεσσαλονίκη 4 λογοι εμπιστοσυνης

 • από
Μετακόμιση Θεσσαλονίκη
Μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Για μετακόμιση Θεσσαλονίκη εμπιστευτείτε τις Αστικές Μεταφορές και Μετακομίσεις Θεσσαλονίκης Μαγιώνας που είναι η πρώτη δύναμη στη Θεσσαλονική εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των μεταφορών και των μετακομίσεων.
Με εξιχρονισμένα μηχανήματα και υπερσύγχρονο στόλο καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, χτίζουμε σχέσεις επαγγελματικές αλλά και φιλικές μετά από τα τόσα χρόνια εξυπηρέτησης και άψογης συνεργασίας σε κάθε μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη. Το έμπειρο προσωπικό μας και η συνεχής εκπαίδευση του στις μετακομίσεις και τις μεταφορές στην Θεσσαλονίκη είναι στη διάθεση σας καθημερινά για να σας εξυπηρετήσει ακόμα και σε Κυριακές και αργίες.

Η εταιρία μας, αποτελεί διαχρονικά την κορυφαία επιλογή σε υπηρεσίες μεταφοράς, μετακόμισεις και ανυψώσεων σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το προσωπικό μας, μέσα από τη συνεχή εκπαίδευσή του και εκμεταλλευόμενο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα μετακομίσεων στην Ελλάδα, είναι η πιο ενδεδειγμένη πρόταση για άμεση και αποτελεσματική λύση σε μετακομίσεις μεταφορές.

Έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αντιμετωπίζοντάς τον με σεβασμό και ειλικρίνεια. Η τιμολογιακή μας πολιτική παραμένει σταθερή, χωρίς καμία κρυφή χρέωση, πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη συνέπεια που μας διακρίνει.

Η καλύτερη εταιρεία μετακομισεων παντα διπλα σασ

Η εταιρία μας, «Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις»,  σας προσφέρει τις υπηρεσίες καθημερινά Κυριακές και αργίες, 365 ημέρες το χρόνο. Με εμπειρία άνω των τριάντα ετών, αναλαμβάνει κάθε είδους μετακόμισεις και μεταφοράς στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε όλα τα προάστια δίνοντας άμεσα λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε και απαντώντας σε κάθε απορία που μπορεί να έχετε.

Ό,τι χρειάζεστε από μία μεταφορικη εταιρεια

Η μεταφορά και η μετακόμιση των αντικειμένων σας είτε πρόκειται για συγκεκριμένα αντικείμενα είτε για ολόκληρο νοικοκυριό είναι σημαντική υπόθεση και σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη ειδικά όταν απαιτείται περισσότερος χρόνος και επιπλέον κούραση για να πακετάρετε τα πράγματα σας. Πολλές φορές οι περισσότεροι στην ιδέα και μόνο της μετακόμισης πανικοβάλλονται και μοιάζει βουνό όλη η διαδικασία.

Ειδικά στην Θεσσαλονίκη και σε περιοχές όπως τα Κάστρα και η Άνω Πόλη ή οι κεντρικές διευθύνσεις με πεζόδρομους και στενά δρομάκια κάνουν την μετακόμιση ή την μεταφορά δυσκολότερη. Επιπλέον ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι οι τελευταίοι ορόφοι μιας πολυκατοικίας ειδικά οταν πρόκειται για παλιές πολυκατοικίες που δεν έχουν ασανσέρ ή που είναι πολύ στενό και αντενδεικνιται η χρήση για μεταφορά μεγάλων φορτίων.

Οι υπηρεσίες μας σας προσφέρουν λύσεις με μέσα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνοντας:

– Κάθε είδους μεταφοράς και μετακόμισης από όλη την Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα.

– Δωρεάν υπολογισμό κόστους, καθώς και υπηρεσίες αποσύνδεσης και αποσυναρμολόγησης επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών.

– Ανάλογα με τις ανάγκες σας η εταιρεία μας προσφέρει όλα τα υλικά και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πακετάρετε και να συσκευάσετε τα πράγματα σας, καθώς και επαγγελματίες ειδικά για να σας βοηθήσουν ώστε να γίνει σωστά η συσκευασία και η καταγραφή των κουτιών για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση και τοποθέτηση.

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Η εμπειρία μας κάθε στιγμή στη διάθεσή σας

Αν αναζητάτε μια εταιρεία μεταφορών στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα σε όλη την Μακεδονία, ή σε κάποιο από τα προάστια της συμπρωτεύουσας και αναζητάτε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, η εταιρία μας, «Αστικές Μεταφορές Μαγιώνας», βρίσκεται πάντα εδώ για εσάς.

Με τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων στην Θεσσαλονίκη, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τη μακροχρόνια εμπειρία μας που ξεπερνάει τα είκοσι έτη, θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη σίγουρη και ασφαλή μεταφορά που ζητάτε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, όλες τις μέρες του έτους με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2310 85 66 88 | 2310 50 17 90 Wind: 6974 773 596 | What’s up: 6970 483 744.

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη Περιοχές

Η “Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας” στην Θεσσαλονίκη μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης για μεταφορά και μετακόμιση, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, εκεί που δεν χωράει μεγάλο φορτηγό ή σε πολυκατοικίες που είναι αδύνατη η χρήση ασανσέρ για την μεταφορά των οικοσυσκευών σας. Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση σας για αυτό και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με διακρητικότητα και σεβασμό τόσο στον πελάτη όσο και στα αντικείμενα που μεταφέρουμε.

Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές από τις περιοχές που καλύπτουμε για Μετακόμιση Θεσσαλονίκης:

 • Μετακόμιση Τούμπα Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Χαριλάου Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Περαία Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Κέντρο Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Τριανδρία Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Πυλαία Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Εύοσμος Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Άνω Πόλη Θεσσαλονίκη
 • Mετακόμιση Κρήνη Θεσσαλονίκη
 • Μετακόμιση Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκη

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία μας “Αστικές Μεταφορές Μαγιώνας” αναλαμβάνει μεταφορές και μετακομίσεις και εκτός Θεσσαλονίκης. Με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να αξιολογήσουμε και να κοστολογήσουμε την μετακόμιση ή την μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας προτιμάτε, προσφέροντας σας την καλύτερη τιμή μετακόμισης με άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό και άριστη ποιότητα υπηρεσίων.

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη προς όλη την Ελλάδα:

 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Κατερίνη
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Κιλκίς
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Σέρρες
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ελασσόνα
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Λάρισα
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Αθήνα
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Λαμία
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Κρήτη
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Πάτρα
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Ιόνια Νησιά
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Κυκλάδες
 • Μετακόμιση Θεσσαλονίκη – Δωδεκάνησα

Μετακόμιση Θεσσαλονίκη κάθε είδους

Όποια και αν είναι τα πράγματα σας, με μικρό ή μεγάλο όγκο, η εταίρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφοράς και μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη με μεγάλο επαγγελματισμό, συνέπεια και ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε σας αντικείμενο.

Δίπλα σε κάθε σας ανάγκη για μετακόμιση αναλαμβάνουμε την μεταφορά ή την μετακόμιση και παρέχουμε έξτρα υπηρεσίες όπως λύσιμο και ξεμοντάρισμα επίπλων, απόσυναρμολόγηση ηλεκτρικών συσκευών και τοποθέτηση εκ νέου στο νέο σας χώρο ακέραια, στις θέσεις που επιθυμείτε με μοντάρισμα και επανασύνδεση κάθε συσκευής και επίπλου που αναλαμβάνουμε για μεταφορά.

Μεταφορά Θεσσαλονίκη

Σας παρέχουμε εκτός της υπηρεσίας της μετακόμισης την δυνατότητα για να επιλέξετε μόνο την μεταφορά από την εταιρεία μας. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα μεταφοράς και ανυψωτικά μηχανήματα μειώνοντας και το χρόνο της μεταφοράς αλλά και το κόστος.

Αν έχετε δικά σας άτομα για να μεταφέρουν τα έπιπλα, τις οικοσυσκευές και τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας στην είσοδο (στο πεζοδρόμιο ή στο δρόμο) του σπιτιού ή του γραφείου από το οποίο θέλετε να μεταφέρετε, εμείς θα σας χρεώσουμε μόνο για τη μεταφορά με τα φορτηγά μας και όχι για τη μετακόμιση.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να μας πείτε από που θα παραλάβουμε και που θα παραδώσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις βρίσκονται στη διάθεση σας καθημερινά για κάθε σας απορία σχετικά με τις μεταφορές και τις μετακομίσεις και σας δίνουν λύσεις οικονομικές για φοιτητικές μετακομίσεις, για μετακομίσεις επαγγελματικού εξοπλισμού αλλά και για μετακομίσεις κατοικιών. Διαθέτουμε επίσης οικονομικά πακέτα για πλήρως οικοσυσκευές με αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών, ξεμοντάρισμα και επανασυναρμολόγηση όλων των επίπλων.

Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες για ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων όπως η μεταφορά επαγγελματικών συσκευών ή μουσικών οργάνων ή γυαλικών κα γενικότερα εύθραστων αντικειμένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2310 85 66 88 | 2310 50 17 90 Wind: 6974 773 596 | What’s up: 6970 483 744 για έναν δωρεάν υπολογισμό κόστους. από την εταιρεία μας.

Λίγοι μονο λόγοι για να μας επιλεξετε

01.   O μεγαλύτερος στόλος οχηματων για μετακομιση και μεταφορα στην θεσσαλονικη

Τα οχήματα της «Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας» μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα , σε οποιοδήποτε σημείο της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε.

02.   Τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα σε ανυψωσεισ και μεταφορεσ

Στην «Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας» επιλέγουμε να επενδύουμε σταθερά στην αγορά των πιο σύγχρονων μηχανημάτων και τεχνολογιών, με στόχο τη διατήρηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κορυφαίο επίπεδο.

03.   Εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με συνεχή εκπαίδευση

Οι εργαζόμενοι στην «Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας» λαμβάνουν την πληρέστερη εκπαίδευση, τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες των μεταφορών.

04.   Το χαμηλότερο κόστος της αγοράς, χωρίς καμία κρυφή χρέωση στον πελάτη

Στην «Αστικές Μεταφορές Μετακομίσεις Μαγιώνας» επιλύουμε κάθε βλάβη με αποκλεισμό επανεμφάνισής της, διατηρόντας τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας σταθερό, χωρίς καμία κρυφή χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *